PRESSMEDDELANDE 2021-12-03

För en tid sedan gick Köping Basket och den dåvarande klubbchefen skilda vägar. I vår strävan att bli en av de bästa basketklubbarna både vad gäller bredd som elit har vi lyckats anställa Stefan Ståhlmalm att som sportchef också bli klubbchef med ansvar för hela föreningen. Det är en tydlig signal om att vi satsar på vår organisation som vi pekat ut som ett strategiskt mål. 

Klubben som nyligen fick en ny styrelse med de strategiska målen i sikte får nu stadga i klubbens ledning och administration. På något år har vi gått till en fast tydlig organisation med uppdrag att förverkliga både den ideella ungdomsidrotten, där Jotti Nikolaidis är sportchef ungdom, och den elitsatsande delen med Köping Stars.

Vi har nu resurser på ungdom, elit och administration då vi numera även har bemannat kansliet, allt detta utöver alla våra suveräna ideellt arbetande.

Stefan Ståhlmalm har nu fått ansvaret att förverkliga styrelsens uppdrag på bred front.

– Det känns kul och väldigt hedrande att få fortsatt förtroende och att få vara med på klubbens fantastiska resa säger Stefan Ståhlmalm om det nya uppdraget.

Foto: Robert Bjarnefeldt


Kontakt

Klubbchef
Stefan Ståhlmalm
stefan@kopingbasket.se
070-354 84 16

Ordförande
Kjell Johansson
kjell@kopingbasket.se
070-321 20 45