PRESSMEDDELANDE 2021-04-30

Köping Basket 2.0 växer fram med nya steg i organisationen och i den breda verksamhet som tagit föreningen till toppnivå inom svensk basket.

Efter den nu avslutade tredje säsongen i Svenska Basketligan vill föreningen ta nästa kliv i utvecklingen av den sportsliga verksamheten. En del i arbetet är att söka en ny head coach.

Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis har under sina sex år i Köping Basket varit en ovärderlig pusselbit i den sportsliga utvecklingen när föreningen gått från division 2 till SBL. ”Jottis” engagemang för utveckling, tillväxt och resultat har varit en bidragande faktor till att Köping Basket med Stars nämns och möts med stor respekt inom svensk basket. Han valdes också välförtjänt till Årets Coach i SBL förra säsongen och har givetvis stor del i att Köping Basket samtidigt erhöll utnämningen ”Årets Lyft” i svenska basket.

Sex fantastiska år med ”Jotti” till trots – Köping Basket vill gå vidare i den sportsliga satsningen, och ett nytt ledarskap känns i dag som ett naturligt steg att ta.


Kontakt

Sportgruppen
Stefan Ståhlmalm
070-354 84 16