PRESSMEDDELANDE 2020-05-11

Pusselbitarna börjar sakta men säkert falla på plats och vi kan nu tala om att staben för nästa säsong är klar. Köping Basket har under många år jobbat för långsiktiga lösningar med ledare och organisation för både representationslag och ungdomssida.


Andris Kehris

Vi är glada över att nu ha förlängt kontraktet inför säsongen 2020/21 med vår assisterande coach Andris Kehris. Andris har varit ett viktigt tillskott i coachstaben för vårt ligalag under fjolåret. Han har även gjort ett gediget arbete med vårt utvecklingslag i Div 2 och vi är glada över att kunna behålla honom i klubben!

Assisterande coach Andris Kehris:

Jag är väldigt glad över att få fortsätta att jobba i klubben. Jag trivs i stan och uppskattar den passion som folket i Köping har över sin basketklubb. Samarbetet Nikolaidis, Roger och övriga i ledarstaben fungerar jättebra. Jag ser fram emot att fortsätta min egen utveckling under en erfaren och kompetent coach som Panagiotis Nikolaidis.


Roger Kelly

Roger har varit involverad i Köping Basket i många år som assisterande coach för herrlaget och även tränare tillsammans med Andris för Div 2-laget. Med sitt stora engagemang så sätter han en nivå för var vi som förening vill vara! Vi är glada över att Roger fortsätter tillsammans med oss ännu en säsong!

Assisterande coach Roger Kelly:

Jag ser fram emot mitt femte år med Köping Stars och Köping Basket och att kunna jobba ihop med Jotti och Andris igen. De här åren har varit bade roliga och lärorika för mig personligen och jag är otroligt tacksam för chansen att kunna hjälpa laget och klubben igen i jakten efter SM-guld.


Robert Bishop

Här har vi en av de uppvuxna Köpingskillarna som själv spelade basket i föreningen på 80- och 90-talet!

Han är idag en väldigt uppskattad fystränare och har dessutom sin egen son, talangen Simon Klaasma, i truppen!


Joakim Sjöberg

Vår resurs på bänken som ser till att allt utanför planen fungerar som det ska. Allt från medicinväska till matchkläder, tejp osv ska finnas där och det har Jocke full koll på. Med sitt stora hjärta för klubb och lag så symboliserar han vad Köping Basket står för!


Tefik Zekaj

Tidigare spelare i Köping Basket som numera tjänstgör i samma anda som övriga!

Tefik kommer precis som tidigare säsonger att hjälpa till där det kan behövas och sådant är alltid ovärderligt!


Coach Nikolaidis om sin stab:

Andris har en hög arbetsmoral och utvecklade flera av våra spelare individuellt, tekniskt som fysiskt under förra säsongen. Utöver arbetet i hallarna och i gymmet så har han tillsammans med Roger Kelly spenderat oräkneliga och ofta sena timmar med videoanalys och scouting.

Ett framgångsrikt lag behöver mer än bara coacher och det är där vår fystränare Robert Bishop samt våra materialare Joakim Sjöberg och Tefik Zekaj kommer in i bilden. Alla dessa personer gör jobbet lättare för oss coacher och spelare på träningar och matcher. De är riktigt bra människor som alltid bidrar med positiv energi i gruppen!

Slutligen vill jag tacka samtliga kring laget som står ut med mina krav, och emellanåt dåliga dagar. Ett extra tack också till klubbledningen som kämpar febrilt med att ge oss bästa möjliga förutsättningar för att kunna sätta Köping på idrottskartan.


Kontakt
Sportgruppen
Stefan Ståhlmalm
070-354 84 16