PRESSMEDDELANDE 2020-04-30

Coronas följdverkningar når de flesta, så också Köping Stars.

På grund av nedskärningar i budgeten kommande säsong innebär det att Christer ”Chribba” Sjögren idag gör sin sista dag som sportchef i Köping Stars. Den gångna säsongen har varit väldigt lyckad och Chribba har med sitt stora basketkunnande och sin professionalism varit en viktig kugge för oss. Han har tillfört mycket kunskap som vi tar med oss in i framtiden. Vem vet, våra vägar kanske korsas framöver men fram tills dess tackar vi för den härliga säsongen och önskar Chribba all lycka och framgång.

Den nya sportgruppen får ta vid det som Chribba har varit med och skapat. Vi har en del nyheter på gång gällande truppen som vi hoppas kunna presentera inom en snar framtid, säger Stefan Ståhlmalm, styrelseledamot.

Chribba skickar en hälsning:

Det har varit en fantastiskt rolig och framgångsrik säsong! Jag har imponerats av alla fantastiska människor inom klubben som varit en stor del av framgången och alla härliga fans som fyllt KB varje hemmamatch. Jag önskar klubben all lycka kommande säsong och i framtiden!

Från och med nu tar Tomas Bandh (styrelseledamot) över den plats i sportgruppen som Chribba tidigare har haft. Tillsammans med Panagiotis Nikolaidis (coach) och Stefan Ståhlmalm (styrelseledamot) kommer gruppen att arbeta vidare mot nästa säsong.

Kontakt
Sportgruppen
Stefan Ståhlmalm
070-354 84 16