PRESSMEDDELANDE 2020-10-13

Ersättaren är nu klar till Devin Watson och det blir alltså förra årets succéguard CJ Jackson!

CJ är en spelare med väldigt stor kapacitet och en välskolad pointguard. Han är redan inkörd på det sätt Stars vill spela på, det blir lite ”plug and play”, vilket kommer att spara tid i lagbygget inför kommande säsong.

CJ Jackson:

I’am deeply excited to be back in Köping and i am happy to be around the guys on the team again. The way last season ended i look at this year as unfinished business and i’m ready to make a push at a championship.

Stefan Ståhlmalm i Stars sportgrupp:

Egentligen ska vi inte kunna resigna en spelare i CJ:s kaliber och lönenivå. Att han ändå vill komma tillbaka är ett mycket bra kvitto på att vi gör något bra i Köping och Köping Stars.

Coach Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis:

Att CJ kommer tillbaka ger oss kontinuitet och en möjlighet att bygga vidare på förra säsongens ryggrad. Vi vet vad vi får i hans skytte och attackspel, defensivt är han också väldigt stark på att hålla spelare framför sig samt hjälper oss i returtagningen från guardpositionerna. CJ är väldigt laddad på att komma tillbaka och i och med hans återkomst är nu laget komplett och vi kan börja säsongen 20/21 på riktigt!.

Highlights CJ Jackson


Kontakt
Sportgruppen
Stefan Ståhlmalm
070-354 84 16

Foto: Camilla Geidemark