Köping Stars kan med glädje meddela att Mikael Axelsson Kaltak och Simon Klaasma är först ut att skriva på för Stars inför kommande säsong i SBL.

”Marre” har en bra första säsong i SBL bakom sig där han snittade 8.1 poäng per match, 4.3 returer per match och sköt fina 54.8% på 2p.

Kommentar från Christer Sjögren Sportchef Köping Stars:

Det är jättekul att klubbens egenfostrade spelare är först att skriva på och det ska bli spännande att följa Marres och Simons utveckling kommande säsong. Marre kommer att vara en viktig spelare för oss framöver och vi ser stora möjligheter till fortsatt individuell utveckling, han har långt kvar till sitt ”tak”.

Kommentar från Coach ”Giotti”

Det ska bli spännande att fortsätta jobba med Marre och jag ser honom som en viktig pjäs i vårt lagbygge. Hans stora hjärta för klubben och även på planen gör honom till en viktig del av det vi gör och vad vi står för. Jag är mycket nöjd att ha Marre tillbaka!

Köping Stars förlänger också samarbetet med talangen Simon Klaasma. Simon har ett nyvunnet U19 SM-Silver på meritlistan och även deltagande i Sveriges H18 landslag som underårig. Simon hade en mindre roll föregående säsong men klubben hoppas att han kommer att fortsätta utvecklas och kan börja ta för sig i SBL kommande säsong.

Kommentar från Christer Sjögren Sportchef Köping Stars:

Simon har mycket talang och det ska bli spännande att följa hans utveckling. Klubben tror mycket på honom och han kommer att få en utmärkt möjlighet till utveckling hos oss.

Kommentar från Coach ”Giotti:

Jag har följt Simon i flera år och är imponerad av hans utveckling och träningsvilja. Han kommer nu fortsatt att få spela och träna mot äldre och bättre spelare vilket kommer att göra honom bättre och bättre för varje dag. Jag ser fram emot att jobba med Simon även kommande säsong!

Kontakt:

Christer Sjögren Panagiotis Nikolaidis
Sportchef Coach
070-534 51 45 073-650 97 46