Panagiotis Nikolaidis

 

PRESSMEDDELANDE Köping Stars har idag kommit överens med ”Giotti” om ännu en säsong som head coach för Stars i Svenska Basketligan, SBL. Klubben och ”Giotti” har skrivit på ett nytt 1+1 års kontrakt och i och med detta inleder ”Giotti” sin sjunde säsong som head coach för Köping Stars.

Christer Sjögren Sportchef Köping Stars:

”Det känns verkligen skönt att ha gjort klart med ”Giotti”. Kontinuitet är viktigt och ”Giotti” är en omtyckt och duktig ledare som varit oerhört viktig på den resa klubben gjort fram till idag. Men vi är inte färdiga! Med ”Giotti” vid rodret vill vi bygga vidare på förra säsongens framgångar och vårt mål är självklart att prestera bättre än föregående år både resultatmässigt men även organisatoriskt.”

Kommentar från ”Giotti”:

”Det är väldigt roligt att få fortsätta resan vi påbörjat tillsammans i Köping med alla fantastiska människor i klubben, alla spelare och våra fans på läktaren. Det känns som om vi har något riktigt bra på gång med en ännu starkare organisation än tidigare år och vår förhoppning är att lagbygget ska bli ännu starkare än förra säsongen.”

Köping Stars vill också passa på att tacka assisterande coach Adam Engström som efter en säsong i klubben lämnar Köping Stars för att bli assisterande coach i Nässjö Basket. Adam har varit en stark kraft i klubben och den som på ett imponerande sätt ledde HU19 till en historisk SM-final. Adam har också funnits ute på skolor i Köping samt lett klubbens pensionärsbasket och blev uppskattad även där. Tack och Lycka till Adam!

Kontakt:
Christer Sjögren
Sportchef
070-534 51 45

Panagiotis Nikolaidis
Coach
073-650 97 46