Ingen har väl glömt sista hemmamatchen som spelades i Kabbehallen förra säsongen. En match där vi fullständigt spelade ut Djurgården. I den här matchen kändes det hur allt slit under säsongen fick utdelning och det kändes som allt gick vår väg. Nu på söndag är det dags för stockholmarna att besöka Köping igen.

Vi är mitt i upptakten av årets säsong men motståndet är detsamma. Eller i stort sett. Djurgården har gjort stora förändringar i sin trupp, bland annat värvat en av landets mest meriterade coacher i Charles Barton, en amerikansk pointguard med meriter från bland annat Grekland och Basketligan samt den unga och lovande spelaren Andreas von Uthmann som förra säsongen var med och vann SM-guld med BC Luleå.

Men som ni sett så har även vi gjort en del förändringar inför säsongen. Den serbiske guarden Aleksa Solevic som tidigare har spelat i Basketligan för Nässjö Basket och den franska guarden Julien Delmas bildar tillsammans ett spännande guardpar. Den store och starke holländaren Mitch Petersen som har Västerås som moderklubb har valt ett återvända till Västmanland efter några säsonger i Luleå och Södertälje. Ett annat nyförvärv som ni borde hålla ett extra öga på är unge, atletiske Jonathan Ninkingira från Eskilstuna.

Det Köping lag som vi kommer att se på planen har inte haft mycket tid på sig att spela ihop sig, men något som är säkert är att de spelare som kommer bära Köping Stars-linnet den här säsongen är ett gäng vinnarskallar som kommer kriga efter varje boll.

Så passa på att komma ner till Kabbehallen nu på söndag klockan 15.00 för att få en förhandstitt på det nya Köping Stars!

Vi ses i hallen!